Koronabirusaren egunerokoa

Iñaki Redin: “Tokiko elikagaiak kontsumitzearen garrantziaz ohartzen ari gara”

Euskalerria Irratia 2020ko api. 21a, 17:47

  • Larrialdi egoera ezarri zenetik lan eta lan ari dira Lacturalen esnekiak ekoizten. Ohikoan baino gehiago ari dira egunotan haien produktuak saltzen.
  • Osasun langileekiko elkartasunez, esnekiak osasun zentro, ospitale eta egoitzetara bidali ditu egunotan Lacturalek.

Beharrezko segurtasun neurriak aplikatu dituzte Lacturalen, langileak eta abereak behar bezala zaintzeko. Hala azaldu du Lacturaleko zuzendari Iñaki Redinek Euskalerria irratian. Lehen bezala kalitatezko produktu osasuntsuak ekoizten jarritzen dute, inoiz baino gehaigo salduz, gainera. Nafarroako herritarrek tokiko produktuak kontsumitzearen garrantziaz arduratuta daudela iritzi dio Redinek.

EUSKALERRIA IRRATIAzale hori:

FM 98.3ko zein euskalerriairratia.eus webguneko edukiak musu truk entzun, irakur eta ikus ditzakezu.

Zuretzako eskari bat dugu: posible baduzu, lagun gaitzazu gero eta eduki gehiago eta hobeak sortzen, Iruñerriko euskaldun ororen eskura jartzeko.

Izan ere, zenbat eta komunitate handiagoa, orduan eta proiektu komunikatibo eraginkorragoa.


Bazkidetu zaitez!