Koronabirusaren egunerokoa

Iñaki Redin: “Tokiko elikagaiak kontsumitzearen garrantziaz ohartzen ari gara”

  • Larrialdi egoera ezarri zenetik lan eta lan ari dira Lacturalen esnekiak ekoizten. Ohikoan baino gehiago ari dira egunotan haien produktuak saltzen.
  • Osasun langileekiko elkartasunez, esnekiak osasun zentro, ospitale eta egoitzetara bidali ditu egunotan Lacturalek.

Beharrezko segurtasun neurriak aplikatu dituzte Lacturalen, langileak eta abereak behar bezala zaintzeko. Hala azaldu du Lacturaleko zuzendari Iñaki Redinek Euskalerria irratian. Lehen bezala kalitatezko produktu osasuntsuak ekoizten jarritzen dute, inoiz baino gehaigo salduz, gainera. Nafarroako herritarrek tokiko produktuak kontsumitzearen garrantziaz arduratuta daudela iritzi dio Redinek.