Natali Eskudero irakaslea eta Iker Tubia Labako kidea "oso pozik, ilusioarekin" agertu dira Laba sareak, Nafar Lansare-Nafarroako Lanbide Zerbitzuaren babesarekin eta Ilundain Fundazioarekin elkarlanean emanen den ostalaritza formakuntza dela eta.
Formakuntza hau Laba sareak Torino Berriaren bidez bultzatutako proiektu berriari lotuta dago. Laba sareak erabiltzen duen lokala eta Windsor ostatua elkartzeak Torino kafe historikoaren espazioa berreskuratzeko aukera emanen du. Dagoeneko hasi dira espazio berri hau sortzeko lanak, eta han taberna eta jatetxe zerbitzua eskainiko duen ostalaritza jarduera edukiko dute, beti ere Labaren izaerari eutsiz, euskal kulturako erreferente gisa.
Tubia eta Eskuderorekin ikastaroaren nondik-norakoaz arituko gara Irrintzi Plaza saioan.
Erantzuteko, izena emanda egon behar duzu eta horretarako baimenak eduki behar dituzu. Sartu komunitatera!