Iban Maia (Katakrak): “Kantinaren eskaintza berriarekin lurraldea eta komunitatea balorean jarri nahi dugu”

Euskalerria Irratia 2025eko azaroaren 28a

Hurrengo astelehenetik aurrera Katakraeko Kantinan menu eta karta berria eskeiniko dute. Gertuko eta sasoiko lehengai eta produktuetaz gain, Nafarroako zonalde ezberdinetako errezetak eta ohiturak ere Iruñeako bihotzera ekarri nahi dituzte.

Maitane Unzu eta Iban Maia, Katakrakeko sukaldariak, gure estudiora hurbildu dira kantinaren eskaintza berriak aurkeztera. Tokiko produktu eta hornitzaileekin lanean jarraituko dute, noski. Eta bide honetan, elikadura burujabetzan beste pauso bat eman nahi izan dute gertuko baratzekin, etxaldeekin eta mahastizainekin harremanak sakonduz.

Eraberritze prozesuan zehar lurraldea izan da izpide eta oinarri. Gertuko eta sasoiko lehengai eta produktuetaz gain, Nafarroako zonalde ezberdinetako errezetak eta ohiturak ere Iruñeako bihotzera ekarri nahi dituzte, modu propio eta berezian. Eskaintza zabala da: gosariak, pintxoak, goizeko eta gaueko menua eta karta. Hauetan aukera begetariano eta beganoak egongo dira eta intolerantzia edo alergia ezberinetara egokituak. Kartaz gain espazioa ere moldatuko dute.

 

EUSKALERRIA IRRATIAzale hori:

FM 98.3ko zein euskalerriairratia.eus webguneko edukiak musu truk entzun, irakur eta ikus ditzakezu.

Zuretzako eskari bat dugu: posible baduzu, lagun gaitzazu gero eta eduki gehiago eta hobeak sortzen, Iruñerriko euskaldun ororen eskura jartzeko.

Izan ere, zenbat eta komunitate handiagoa, orduan eta proiektu komunikatibo eraginkorragoa.


Bazkidetu zaitez!