Osagaiak:
- 500ml almendra esne
- 130g intxaur
- Kanela arrama bat
- 70g azukre
- 20g artirin
Nola egin:
- 50ml erretiratu eta maizenarekin nahastu.
- Esnea eta kanela arrama ontzi batean jarri potentzia erdi-baxuan eta 10 minutuz infusionatu.
- Intxaurrak ongi xehetu janari prozesadore batean ur edo esne pixka baten laguntzaz.
- Kanela kendu ondoren, esne eta maizenaren nahasketa esnetara bota eta ongi nahastu.
- Intxaur eta azukrea bota ondoren, barilla batzuekin nahastu azukrea desegin eta nahasketa potoldu arte.
- Dena batidoratik pasa salda homogeneo bat geratu arte.
Oharrak: Intxaur saltsa potoloago bat nahi baduzu maizena kantitatea bikoiztu edo egun oso bat hozkailuan utzi. Intxaursaltsa oso lehun bat nahi ba duzu, puregailu batetik pasa dezakezu
Erantzuteko, izena emanda egon behar duzu eta horretarako baimenak eduki behar dituzu. Sartu komunitatera!