Katakrakek lan egiten du produktu ekologiko eta gertukoekin, ekoizle ekologikoekin erlazio zuzenak indartuz eta sareak sortuz. Elikadura subiranotasunaren aldeko apustuak ondokoa bermatu behar du: interes pribatuen gainetik elikadura eta lurrari errespetua bermatzeko eskubideak eta behar kolektiboak daudela. Ongi-jatearen bio-topaketak ekimen berria da, biziaren sostengarritasunerako elikadura eta kontsumo egokiak bultzatzeko. Sareak indartzeko topaketak izateaz gaindi,elikagai ekologikoak eta gertukoak gozatzeko aukera ere izango duzu.
IZEN EMATEA: info@katakrak.net – 948225520
PREZIOA: 15€
Gonbidatuak
David, Landaretik. Produktu ekologikoen
kontsumitzaileen elkartea. (www.landare.org)
Raúl, Presen arraindegitik. Santo Domingo
merkatuko arraindegia eramaten du. Familiaren
ogibidea da, martxa onean darrai.
Andrea, Albador olioarekin. Olio ekologikoa eta
eraldaketan dagoena ekoizten dute, olibondo
propioak erabiliz soilik (www.artajo.es).
Agurtzane, Aristu upeldegitik. Irunberri
(bodegasaristu.es)
Menua
Gazpatxoa
Olio dastaketa txigorkietan
Kuiatxoak labean izokinarekin
Jauregiako izozkien dastaketa plantxan egindako
uztapikuekin
ARDOA: Aristu ardotegiko ardo beltza
EUSKALERRIA IRRATIAzale hori:
FM 98.3ko zein euskalerriairratia.eus webguneko edukiak musu truk entzun, irakur eta ikus ditzakezu.
Zuretzako eskari bat dugu: posible baduzu, lagun gaitzazu gero eta eduki gehiago eta hobeak sortzen, Iruñerriko euskaldun ororen eskura jartzeko.
Izan ere, zenbat eta komunitate handiagoa, orduan eta proiektu komunikatibo eraginkorragoa.