Katrin Ginea, Geltokiko kudeatzaileak eman digu saio honen inguruko informazioa.
Koldo G. Llorens-ek, Geltoki Tabernako sukaldari-buruak, sukaldaritza jasangarriari buruzko tailerra emanen du Ahobizi eta Belarriprestentzat azaroaren 25ean, asteazkenean, 18:00etan. Izen ematea hemen.
Katrin Ginea, Geltokiko kudeatzaileak eman digu saio honen inguruko informazioa.
EUSKALERRIA IRRATIAzale hori:
FM 98.3ko zein euskalerriairratia.eus webguneko edukiak musu truk entzun, irakur eta ikus ditzakezu.
Zuretzako eskari bat dugu: posible baduzu, lagun gaitzazu gero eta eduki gehiago eta hobeak sortzen, Iruñerriko euskaldun ororen eskura jartzeko.
Izan ere, zenbat eta komunitate handiagoa, orduan eta proiektu komunikatibo eraginkorragoa.