Sukaldaritza makrobiotikoan berebiziko garrantzia dute algek. Egoitz Garro makrobiotikan aditua eta aritua da. Berak algak jateak ekartzen ahal dizkigun onurak aipatu dizkigu.
[audio http://euskalerriairratia.files.wordpress.com/2010/03/algak.mp3]
Sukaldaritza makrobiotikoan berebiziko garrantzia dute algek. Egoitz Garro makrobiotikan aditua eta aritua da. Berak algak jateak ekartzen ahal dizkigun onurak aipatu dizkigu.
[audio http://euskalerriairratia.files.wordpress.com/2010/03/algak.mp3]
EUSKALERRIA IRRATIAzale hori:
FM 98.3ko zein euskalerriairratia.eus webguneko edukiak musu truk entzun, irakur eta ikus ditzakezu.
Zuretzako eskari bat dugu: posible baduzu, lagun gaitzazu gero eta eduki gehiago eta hobeak sortzen, Iruñerriko euskaldun ororen eskura jartzeko.
Izan ere, zenbat eta komunitate handiagoa, orduan eta proiektu komunikatibo eraginkorragoa.